lørdag den 28. marts 2015

Bedre end juleaften...

Outdoorgrej fra Robens til test


Denne lækre portion er netop kommet ind af døren. En bunke superlækkert udstyr fra det danske outdoor firma Robens.
Jeg har lavet en aftale med Robens, som er en del af Oase Outdoors om at teste noget af det grej, i deres sortiment, som kan være relevant for mine "eventyr".

Robens råder over en bred vifte af udstyr, som typisk henvender sig til friluftsentusiaster, fx til brug ved hiking, kajakcamping, cykelcamping og andre former for camping hvor pakkestørrelser, vægt og kvalitet er essentielle.

Herunder følger en kort gennemgang, af noget af det udstyr, som jeg skal kigge nærmere på i den kommende tid. De nærmere detaljer, vil jeg komme ind på under den egentlige test, af det enkelte produkt.Air Impact Large 3,5 cm, er et selvoppusteligt liggeunderlag i letvægtsklassen. Denne model er en lille smule længere og bredere end standardstørrelsen for serien.Geographic stool, er en lille og yderst kompakt taburet


Adventure table, er et letvægtsbord som liige sætter prikken over i'et på en kajak campingtur...Caucasus 300, er en superfed dun-sovepose, beregnet til 2-3 sæsoner, med en meget lille pakkestørrelse og vægt.
 Fire Midge, er Robens' bud på verdens letteste gasbrænder. Som det ses, fylder den minimaltAir Impact Siddepude

Drybags på 4 og 8 literTitanium Grydesæt, super letvægt, korrosionsbestandigt og stærkt som bare f...

Låget fungerer også som pande.
1,2 liter
0,8 liter

Dette var en foreløbig gennemgang af testprodukterne. Forude venter en masse gode ture og oplevelser, hvor grejet skal prøves af og forventningerne forhåbentlig bliver indfriet...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar